Ice Age Live! 8 en 9 maart in Ahoy Rotterdam

Scrat, de sabeltandeekhoorn uit Ice Age, komt met zijn vrienden naar Ahoy Rotterdam. Op 8 en zondag 9 maart komt de show “Ice Age Live! A Mammoth Adventure” nu ook naar Nederland. De populaire helden van de animatiefilms Ice Age komen tot leven in een 2 uur durend familiespektakel en beleven een geheel nieuw avontuur. De kaartverkoop voor de shows van “Ice Age Live! A Mammoth Adventure” in Ahoy start op zaterdag 12 oktober om 10.00 uur.

Ice Age Live! ‘A Mammoth Adventure’ brengt iedereens favoriete Ice Age helden tot leven en neemt de toeschouwer mee op een fantastisch avontuur met een compleet nieuw verhaal, geïnspireerd door de eerste drie Ice Age films. Ice Age Live! is een baanbrekend arenaspektakel waarbij het publiek van begin tot het eind op het puntje van hun stoel zal zitten! De show is Nederlands gesproken, dus ook geschikt voor de jonge bezoekertjes. De show bevat talloze actiescènes, effecten die je ogen niet kunnen geloven, ondeugende humor en liedjes waar je niet bij stil kunt blijven zitten. De geliefde hoofdrolspelers Scrat, Manny, Diego, Sid, Ellie, Peaches, Buck, Eddie en Crash beginnen aan een ontdekkingsreis in deze fantastische live show.

Voor de show worden de Ice Age figuren tot leven gebracht op ware grootte; Manny de Mammoet heeft een duizelingwekkende hoogte van 3,6 meter en het nieuwe karakter Shadow – de gemene vogel – neemt een duikvlucht tijdens de show met zijn vleugels van 4 meter spanwijdte!

 Ice Age Live! ‘A Mammoth Adventure’ is op zaterdag 8 maart 2014 om 11.00 uur en 15.00 uur te zien en op zondag 9 maart 2014 om 11.00 uur en 15.00 uur. Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 22,50 (excl. servicekosten). De kaartverkoop start op zaterdag 12 oktober om 10.00 uur via www.iceagelive.nl, aan de Kassa van Ahoy en via de websites van Ticketmaster en See Tickets. De kaarten zijn ook te bestellen via 0900 – 1353 (See Tickets; € 0,45 p/m) en via 0900 – 300 1250 (Ticketmaster; € 0,45 p/m).

Kijk voor meer informatie op www.iceagelive.nl.

Lees ook:Nicki Minaj in nieuwste film van Ice Age
Lees ook:De Vrienden van Amstel LIVE! uitverkocht + record!
Lees ook:Vrienden van Amstel LIVE! in 2014 twee extra avonden
Lees ook:Line-up Sensation Into the wild – kaartverkoop start 30 maart
Lees ook:Line-up dj’s Sensation Welcome to the Pleasuredome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>