Aanmelding VARA Leids Cabaret Festival 2014 begonnen!

Wil jij je cabaretcarrière starten met een professionele workshop en ruim 40 speelbeurten in Nederland en België? Meld je dan aan voor het VARA Leids Cabaret Festival! Wim Helsen, Sara Kroos, Najib Amhali, Lebbis en Jansen, de Partizanen en vele anderen gingen je voor.

De aanmelding sluit op 1 januari 2014 en aanmelden kan via www.leidscabaretfestival.nl. De 36e editie vindt plaats tussen 10 en 15 februari 2014 in de Leidse Schouwburg, voorafgegaan door audities en een workshopweekend, net zoals vorig jaar in Scheltema Leiden.

Lees ook:Aanmelding VARA Leids Cabaret Festival 2013 van start!
Lees ook:Kaartjes scoren Leids Cabaret Festival en audities kijken
Lees ook:Deelnemers VARA Leids Cabaret Festival 2013 zijn bekend
Lees ook:Leiden zoekt jongeren met een duidelijke mening
Lees ook:Darters Barney en Mighty Mike verdedigen Oranje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>