Schrijfwedstrijd Talent voor Taal

warhorse_taalZit jouw hoofd ook vol met ideeën over historische figuren en antieke werelden? Of heb je juist iets te zeggen over de wereld waarin wij nu leven? Grijp dan nu je kans en maak van jouw bedenksels een mooi verhaal. Misschien win je zelfs kaarten voor je hele klas voor het theaterspektakel War Horse en wordt jouw verhaal gepubliceerd in Dagblad Metro.

Wat moet je doen?
Schrijf jouw verhaal van maximaal 750 woorden over het thema ‘Vriend & Vijand’. Stuur je verhaal voor 10 oktober in via www.talentvoortaal.nu en wie weet behoor jij tot één van de tien beste schrijvers die uitgenodigd worden voor de uitreiking in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam op 30 oktober.

Lees ook:Schrijftalent gezocht! Wicked organiseert schrijfwedstrijd
Lees ook:Doe jij al mee aan schrijfwedstrijd Talent voor Taal?
Lees ook:VPRO Dorst zoekt schrijftalent (deadline 30 mei)
Lees ook:Kunstbende zoekt nieuw talent!
Lees ook:Schrijfwedstrijd Write Now! Deadline 1 april!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>