Carice van Houten Nederlandse voice-over Chimpanzee

Niemand minder dan Carice van Houten spreekt de stem in van de Nederlandse voice-over in de nieuwe Disneynature film ‘Chimpanzee’. De natuurdocumentaire draait vanaf 19 december in de Nederlandse bioscopen. ‘Chimpanzee’ is de eerste Disneynature film die in Nederland in de bioscoop wordt uitgebracht.

Het is de eerste keer dat Carice van Houten haar stem verleent aan een Disney productie. Carice is ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds en is daarmee de aangewezen persoon om de voice-over van ‘Chimpanzee’ op zich te nemen.

‘Chimpanzee’ is de vierde release van Disneynature en de eerste film die onder het Disneynature label in Nederland in de bioscoop te zien is. Het label ‘Disneynature’ werd gelanceerd in april 2008 om ’s werelds beste natuurfilmmakers bij elkaar te brengen en een verscheidenheid van onderwerpen en verhalen over wilde dieren vast te leggen. De eerste drie releases onder het Disneynature label – Earth, Oceans en African Cats – behoren internationaal tot de top vier succesvolste natuurfilms allertijden.

In ‘Chimpanzee’ maken we kennis met de kleine Oscar, een speelse en nieuwsgierige chimpansee. De Afrikaanse bossen zijn een speeltuin voor de kleine enthousiaste Oscar en zijn mede jonge chimpansees. Zij spelen liever dan dat ze samen met hun ouders een middagdutje doen. Maar als Oscar’s familie wordt bedreigd door een concurrerende groep chimpansees wordt hij aan zijn lot over gelaten, totdat een verrassende bondgenoot verschijnt en zijn leven voorgoed doet veranderen.

Lees ook:Carice van Houten exclusief op Vestrock (Hulst)
Lees ook:NOAH met Russell Crowe op 10 april in bioscoop
Lees ook:Jongeren gaan nauwelijks naar de bioscoop!
Lees ook:Carice van Houten vrouw Jude Law!
Lees ook:Kane en Carice van Houten voor Haïti

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>