Nieuwe afleveringen Andre van Duin’s Animal Crackers

De dieren zijn weer aan het woord in zes splinternieuwe afleveringen van Andre van Duin’s Animal Crackers. Vanaf vanavond wordt je meegenomen in de wereld van de dieren en op sleeptouw genomen door ‘special reporter’ Jan Wijdbeens. Op zijn zo bekende en eigenzinnige manier gaat hij op zoek naar de liefde tussen mens en dier.

Wijdbeens laat zich onder andere opleiden tot poezenfluisteraar, maakt contact met de dieren en gaat langs bij dierenliefhebbers, op zoek naar bijzondere verhalen. Zoals de kijker van Jan Wijdbeens gewend is, zorgt dit voor hilarische situaties.

Tijdens zijn zoektocht komt Wijdbeens in verschillende dierentuinen waar hij de dieren voedert, de hokken schoonmaakt en de oppassers leert kennen. Ook praat hij met de poes van zijn buurvrouw en bouwt hij zo’n speciale band op met een Vlaamse reus dat het beestje hem een high five geeft. Verder ontmoet hij een holistische hondenheler die weelderig met bloesems en acupunctuurnaalden omgaat.

Nederland 1 – 20.30 uur

Lees ook:Apen los in dierentuin
Lees ook:Lieke van Lexmond en Kim Feenstra in oud, stil klooster
Lees ook:Everybody gets a Hangover!
Lees ook:Britse sitcom The Inbetweeners bij Veronica
Lees ook:Nederlanders op Disneyland-sollicitatie in Brussel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>