Meisje van 12 krijgt mp3 met homoseks

Koop je een nieuwe mp3-speler, zit er ineens allemaal homoseks op. Dit hebben de ouders van een 12-jarig meisje uit Chicago meegemaakt. Met al hun spaargeld gingen ze naar de Wal-Mart om het cadeau, een splinternieuwe Microsoft Zune, voor hun dochter te kopen. Maar de oplader miste en het bleek al snel dat het ding toch niet zo nieuw was. Er stond namelijk anderhalf uur aan homoporno op, inclusief orgies.

Het kind heeft de beelden gezien toen ze het ding aandeed. Meteen ging de familie terug naar  Wal-Mart maar dit bedrijf vond dat ze maar naar Microsoft moesten gaan. Uiteindelijk heeft de familie, dankzij media-aandacht, het geld terug gekregen. Daarnaast hebben ze een cadeaubon van 25 dollar gehad. De ouders zijn alsnog niet tevreden. Een cadeaubon van 25 dollar is leuk meegenomen, maar stelt ook niet zoveel voor.

Lees ook:iPod blijkt stuk vreemd vlees
Lees ook:15-jarige verdient tonnen met eigen bedrijf
Lees ook:Microsoft Hotmail stopt; komt Facebook-vriendelijke Outlook
Lees ook:Voor 100 miljoen naar de maan
Lees ook:De tonnen kostende coupe van Justin Bieber

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>