Te koop: vliegende schotels

Vliegende schotels bestaan niet, toch? Vanaf nu dus wel. De Amerikanen zien er geld in. Een firma is ze nu aan het produceren en de schotels schijnen 3 meter boven de grond te kunnen zweven. Het ding is gemaakt voor 2 personen. Files zijn dan geen probleem meer! Je vliegt gewoon overal overheen met een snelheid van maximaal 80 kilometer per uur. De schotel kan verticaal opstijgen en landen. Het kost je wat maar dan heb je ook wat.De kosten? minstens 65.000 euro. Toch een koopje als je het vergelijkt met een leuk wagentje. Interesse? Je kunt hem bestellen bij Moller International en je moet vragen naar de M200G Volantor. Toch vraag ik me af of er eentje is geproduceerd die daadwerkelijk 3 meter hoog in de lucht kan zweven. Het is toch iets te vreemd om te geloven. Dit kan wel eens de auto van de toekomst zijn.

Lees ook:Hotdog 107 euro in Stockholm
Lees ook:Tien euro voor een pakje peuken?
Lees ook:Even sms-en voor geld
Lees ook:Vrouw verzamelt 23.000 euro aan parkeerbonnen
Lees ook:Word een straatnaambord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>