Jongen huurt huurmoordenaar in voor ouders

Hij had slechte cijfers op school en daarom besloten de ouders van de 16-jarige Cory Ryder uit de VS zijn PlayStation in beslag te nemen. Televisie kijken mocht ook niet meer. Dat hadden paps en mams beter niet kunnen doen. Zoonlief wilde namelijk daarom zijn ouders vermoorden. Hij begon met dreigen en dat maakte zijn moeder bang. Ze lichtte de politie in terwijl Cory op zoek ging naar een huurmoordenaar. Hij ontmoette een huurmoordenaar die eigenlijk undercover agent was.

Cory vertrouwde namelijk de moeder van een vriend van hem waarna ze hem meenam naar een hotelkamer om de huurmoordenaar (agent) te ontmoeten. Hij wilde de moordenaar betalen met de pick-up truck van zijn vader. Cory werd meteen opgepakt.

Bekend bij de politie was hij al omdat hij in het verleden dingen had gesloopt en geld had gestolen van zijn zusje. 

Lees ook:Jaloerse vrouw schakelt huurmoordenaar in
Lees ook:Bizar: jongen (13) schiet hele familie dood
Lees ook:Jongen bijt in arm agent
Lees ook:Man legt seksende dochter vast op beeld
Lees ook:Ouders de cel in na schenken alcohol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>