Vodafone klanten bellen gratis van 2 tot en met 5 mei

Foto: Privébezit

Vodafone biedt al zijn klanten 4 dagen (van 2 mei tot en met 5 mei) gratis bellen en sms’en als compensatie voor de storing van vorige week. Na een brand in een belangrijke netwerklocatie van Vodafone in Rotterdam vorige week waren er dagenlang grote problemen.

Van 2 mei tot en met 5 mei kunnen alle Vodafone-klanten de gehele dag gratis bellen en sms’en binnen Nederland. Dit geldt voor zowel prepaid-klanten als abonnees en betreft nationale telefoongesprekken en sms-berichten naar zowel Vodafone-klanten als klanten op netwerken van andere telecomaanbieders. Klanten met een data-abonnement voor tablets krijgen 10 procent korting op het abonnement in de maand mei. Het gebaar geldt voor klanten van Vodafone, Sizz en Blyk.

Lees ook:Overal online met PlayStation Vita en Vodafone
Lees ook:Vodafone introduceert Contacten Backup App
Lees ook:Genieten van HBO Go via 4G Vodafone
Lees ook:Nederlander voorzichtig met mobiel internet in buitenland
Lees ook:Gratis GALAXY Note 3 en Gear bij 2-jarig Vodafone Red

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>