Win feest van 20.000 euro met Sony Music Unlimited

Het idee achter Sony Entertainment Network is eenvoudig: eindeloos entertainment, altijd en overal. Met Music Unlimited heb je altijd je favoriete muziek bij de hand. Zo maak je in een handomdraai je eigen perfecte party-soundtrack.

Sony wil samen met Nederlandse consumenten vieren dat Music Unlimited nu ook in ons land beschikbaar is en geeft daarom een privéfeest weg. Sony hoort daarom graag hoe dat perfecte feest eruit zou zien, want iedereen mag dat helemaal zelf bedenken. De hoofdprijs: het organiseren van je eigen feest ter waarde van 20.000 euro.

Om je feestidee te visualiseren kun je een persoonlijk feestprofiel aanmaken op www.winjefeest.nl. Kies hier een naam voor je feest, een locatie, thema, muziekstijl, dresscode en de aankleding van het feest. Met de uitgebreide beeldbank kun je je eigen feestprofiel verder visualiseren en een moodboard creëren. De campagne wordt ook ondersteund op Facebook.

Via Facebook en andere social media zijn stemmen te verzamelen voor je feest. Als jouw feest in de top 10 van leukste feestjes komt, ga je door naar de finale. Ook de stemmers maken kans op een prijs: een Sony Tablet of concerttickets. Een jury kiest dan de allerbeste inzending en deze winnaar krijgt een professioneel team van Sony Entertainment Network dat er samen met jou voor gaat zorgen dat jouw winnende idee tot leven wordt gebracht.

Lees ook:T-Mobile start voorverkoop Sony Xperia Z + hoofdtelefoon
Lees ook:Sony Walkman mp3-spelers met internet en games
Lees ook:Jouw Idee, Jouw Wijk
Lees ook:Overal online met PlayStation Vita en Vodafone
Lees ook:MTV Music Week presenteert: 2Unlimited Live 8 november

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>