Vodafone introduceert Contacten Backup App

Foto: Privébezit

Vodafone-klanten die na 14 mei een smartphone abonnement Bel-Sms-Web (met meer dan 140 minuten) hebben afgesloten, bellen gratis naar alle mobiele Vodafone- en Sizz-nummers in Nederland. Maar hoe weet je nu wie van je contacten met Vodafone of Sizz belt? Ze hebben daar iets handigs op bedacht: de Vodafone Contacten Backup App.

Deze app laat met een simpel Vodafone logo zien welke contacten uit je contactenlijst een Vodafone- of Sizz-abonnement hebben. Daarnaast maakt de app automatisch een backup van al je contacten, zodat je deze belangrijke gegevens nooit meer kunt kwijtraken, ook niet bij verlies, diefstal of bij het overstappen op een nieuwe telefoon. Dat is dus dubbel handig.

Let op: Het is belangrijk dat je andere contacten back-up diensten als bijvoorbeeld Google Contacts, iCloud Contacten, Facebook sync, Exchange contacten uitschakelt op je toestel voordat je Vodafone Contacten Backup installeert en je contacten synchroniseert. Kopieer voor installatie ook eerst al je contactgegevens naar het geheugen van je toestel.

Lees ook:Slecht kwart Nederlanders maakt back-up van gsm
Lees ook:Mannen laten smartphone vallen, vrouwen zijn ‘m kwijt
Lees ook:Grote storing na brand in pand Vodafone
Lees ook:Verkoop iPhone 5s en iPhone 5c op 25 oktober in NL
Lees ook:Overal online met PlayStation Vita en Vodafone

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>