Bescherm je iPad met Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Logitech introduceert een nieuwe toetsenbordaccessoire voor de derde generatie iPad en iPad 2: de Ultrathin Keyboard Cover. Deze alles-in-een oplossing heeft twee standen waardoor zowel het bekijken van video’s als het typen van e-mails comfortabel is en tegelijkertijd een ultradunne beschermlaag wordt geboden voor het scherm van de iPad.

“Het design van de derde generatie iPad en bijbehorende apps bieden meer mogelijkheden voor controle en creativiteit. Of het nu gaat om het bewerken van foto’s en films, muziek maken of het schrijven van een roman”, zegt Alexis Richard, directeur product marketing bij Logitech. “De nieuwe Logitech Ultrathin Keyboard Cover is ontwikkeld om van al deze mogelijkheden gebruik te maken. Het gestroomlijnde, slimme ontwerp en de lange levensduur van de batterij zorgen voor een prettige gebruikservaring en betere bescherming.”

De Logitech Ultrathin Keyboard Cover zorgt voor een optimale bescherming van de iPad. Dit product beschikt over een slanke, gestroomlijnde aluminium cover, inclusief ingebouwd draadloos toetsenbord dat via bluetooth eenvoudig te verbinden is met de iPad. De ingebouwde standaard zorgt ervoor dat de iPad in de best mogelijke hoek staat voor bijvoorbeeld het typen van e-mails of het bekijken van films.

Net als bij een smart cover, hecht de Logitech Ultrathin Keyboard Cover met een magnetische clip snel en veilig aan de iPad. Daarnaast beschikt de cover over een directe aan-uitfunctie, die de iPad automatisch inschakelt wanneer de iPad-cover wordt geopend en op stand-by zet wanneer deze wordt gesloten. Met een zes maanden lange gebruiksduur van de batterij (op basis van twee uur gebruik per dag) hoeft de iPad-gebruiker zich geen zorgen te maken over het opladen van het toetsenbord.

Met functietoetsen voor een betere navigatie en een piano-zwarte afwerking, voegt de Ultrathin Keyboard Cover extra functionaliteiten in stijl toe aan de iPad.

De Logitech Ultrathin Keyboard Cover is verkrijgbaar voor 99,99 euro.

Lees ook:Logitech introduceert Ultrathin Keyboard mini voor iPad mini
Lees ook:Logitech introduceert toetsenbord op zonne-energie iPad
Lees ook:Logitech introduceert afwasbaar toetsenbord K310
Lees ook:Kleurrijke toetsenbord-folio’s van Logitech voor iPad
Lees ook:Logitech introduceert mechanisch gaming-toetsenbord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>