Casio Exilim EX-N1: kleurrijke compactcamera

Met de EX-N1, de nieuwe en kleurrijke compactcamera van Casio, steel je de show. Kies de camera die bij jou past in een van de drie beschikbare ‘casual’ kleuren Peppermint Blue, Candy Pink en Vanilla White. Subtiel gecombineerd met zwarte elementen, maakt dit tot een camera om trots op te zijn. Door de ronde en luxueuze afwerking en de compacte afmetingen is het een ideaal accessoire om overal mee naartoe te nemen – bijvoorbeeld om jouw favoriete momenten en vrienden vast te leggen. De EX-N1 is ook verkrijgbaar in een standaardkleurvariatie Red Thunder en Black Lightening. Deze versie heeft een keramiekachtige afwerking.

De EX-N1 heeft een effectieve resolutie van 16,1 megapixels en een groothoeklens van 26 mm met 5x optische zoom. Hierdoor maak je vlijmscherpe foto’s. Met de Premium Auto-functie zorgt de camera ervoor dat je automatisch de beste instellingen voor elke situatie hebt. Met de Make-up-functie maak je de meest prachtige portretten en werk je oneffenheden op de huid eenvoudig weg.

De Casio Exilim EX-N1 is vanaf deze maand verkrijgbaar voor een prijs van 99 euro inclusief btw.

4971850495895
4971850495901
4971850495918
4971850495925
4971850495932

Lees ook:Ontdek de chique, kleurrijke Nikon Coolpix S6400
Lees ook:Deel live vanaf NX1100 camera belevenissen met vrienden
Lees ook:Nieuwe Nikon COOLPIX S6600 met kantelbare monitor
Lees ook:Nikon Coolpix S01 kleiner dan een creditcard
Lees ook:Sony Cyber-shot WX50: slanke, krachtige digitale camera

1 Reacties // Reageer

One thought on “Casio Exilim EX-N1: kleurrijke compactcamera

  1. casio lover

    de roze casio camera is wel erg leuk zeg. Die zou ik wel aan m’n vriendin geven voor sinterklaas.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>