Logitech introduceert afwasbaar toetsenbord K310

Logitech komt met een nieuw toetsenbord: de Logitech Washable Keyboard K310. Dit toetsenbord is onder de kraan af te spoelen en is gemakkelijk af te drogen. De K310 biedt een prettige type-ervaring, met een vertrouwd strak en slank design.

De Logitech Washable Keyboard K310 is met de hand afwasbaar en kan (met uitzondering van de USB-kabel) tot een diepte van 28 centimeter in water ondergedompeld worden. Handige drainage gaten in de achterkant van het toetsenbord zorgen ervoor dat de Washable Keyboard K310 na iedere wasbeurt snel opdroogt. De tekens op het toetsenbord zijn via laser geprint en voorzien van een UV coating om ervoor te zorgen dat deze niet vervagen tijdens het wassen. De toetsen van de Washable Keyboard K310 gaan zo’n vijf miljoen toetsaanslagen mee.

“Iedereen heeft weleens dat paniekmoment meegemaakt wanneer er koffie of frisdrank is gemorst over een toetsenbord”, zegt Sophie Le Guen, senior director muizen & toetsenborden bij Logitech. “Omdat dit soort ongelukjes nou eenmaal gebeuren, ongeacht hoe voorzichtig je bent, hebben we de Logitech Washable Keyboard K310 ontworpen. Dit robuuste toetsenbord functioneert ook na veelvuldig gebruik en diverse ongelukjes nog als nieuw”.

De duurzame en tegelijkertijd comfortabele Washable Keyboard K310 is geschikt voor zowel thuisgebruik als op kantoor. De Washable Keyboard K310 is voorzien van functietoetsen, een numeriek toetsenbord en is compatibel met Windows XP, Windows Vista en Windows 7. De twaalf sneltoetsen zorgen voor directe toegang tot internet, e-mail, mediabestanden, de volumeregelaar en andere veel gebruikte applicaties. Ze zijn hierdoor met een enkele toetsaanslag te openen. Er is geen extra software nodig, waardoor de Logitech Washable Keyboard K310 eenvoudig te installeren en te gebruiken is.

De Logitech Washable Keyboard K310 wordt begin oktober verwacht en zal verkrijgbaar zijn vanaf 39,99 euro.

Lees ook:Logitech introduceert mechanisch gaming-toetsenbord
Lees ook:Bescherm je iPad met Logitech Ultrathin Keyboard Cover
Lees ook:Logitech introduceert toetsenbord op zonne-energie iPad
Lees ook:Kleurrijke toetsenbord-folio’s van Logitech voor iPad
Lees ook:Logitech introduceert Ultrathin Keyboard mini voor iPad mini

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>