Ontdek de chique, kleurrijke Nikon Coolpix S6400

Nikon breidt het Coolpix-assortiment uit met de kleurige S6400, een slanke camera met superzoomfunctie die moeiteloos in je broek- of jaszak past. Ook op een feestje met vrienden of op reis staat deze camera zijn mannetje. Dit ultraplatte toestel, wordt bediend via een touchscreen waarop de gemaakte beelden duidelijk worden weergeven en tal van creatieve foto-effecten toegepast kunnen worden. Met deze stijlvolle camera, die verkrijgbaar is in vijf kleuren, zijn schitterende foto’s altijd binnen handbereik.

Hoewel de camerabody slechts 19,8 mm dik1 is, beschikt de Coolpix S6400 over een Nikkor-groothoekobjectief met 12x optische zoom (25-300 mm). De camera is dus zowel geschikt voor close-ups als een groepsfoto.

De voordelen van de 16-megapixel CMOS-sensor met belichting via de achterzijde springen meteen in het oog bij het maken van foto’s bij weinig licht. Dankzij de krachtige Expeed C2-processor en de bijzonder gevoelige beeldsensor maak je haarscherpe foto’s, op elk moment van de dag, want per pixel wordt er meer licht ontvangen.

Via het geavanceerde, 7,5 cm LCD-touchscreen met maar liefst 460.000 beeldpunten laten de opname- en weergavefuncties zich intuïtief met de vingertoppen bedienen, met dank aan de soepele aanraaktechnologie en de Clear Color Display anti-reflectiecoating van Nikon. Als je eenmaal de foto hebt gemaakt die je wilde maken, kun je met de stand Sneleffecten een vleugje stijl toevoegen. Het effectpictogram biedt toegang tot miniaturen van 19 verschillende effecten als Speelgoedcamera, Selectieve kleur en Schilderij.

Tijdens het fotograferen kan op elk gewenst moment begonnen worden met het maken van Full HD-filmopnamen, dankzij een speciale filmopnameknop, en ingezoomd worden op de actie met het 12x zoomobjectief. Met de functie Opname onderbreken kun je tijdelijk stoppen met filmen en later verder gaan. De camera zorgt er dan voor dat er één filmbestand wordt gemaakt, zonder harde onderbreking.

Andere belangrijke functies

  • Intelligent autofocussysteem: zorgt ervoor dat automatisch de beste scherpstelmethode wordt geselecteerd. Op die manier zijn je foto’s altijd scherp, wat je ook fotografeert en waar in het beeld het onderwerp zich ook bevindt.
  • 20 onderwerpstanden: behaal perfecte resultaten door de stand te selecteren die het beste bij de omstandigheden past of maak het jezelf gemakkelijk en laat Automatische scènekeuze de optimale instellingen voor je kiezen. Vibratiereductie met lens-shift: maak stabiele foto’s en films met behulp van de automatische vibratiereductietechnologie van Nikon waarmee bewegingsonscherpte wordt tegengegaan.
  • Stabilisatie: hoge lichtgevoeligheid, tot 3200 ISO, zorgt voor scherpere beelden bij weinig licht.
  • Bewegingsdetectie: corrigeert plotselinge bewegingen van de camera én het onderwerp.
  • De standen Nachtportret en Nachtlandschap: maken het mogelijk ook bij weinig licht heldere foto’s te maken.
  • De automatische HDR-stand: zorgt voor gedetailleerde beelden van onderwerpen met een hoog contrast, zoals zonnige stranden.
  • Eenvoudig panorama 360°/180°: maak dynamische panorama’s door de camera verticaal of horizontaal te bewegen.

Dit toestel is in Nederland verkrijgbaar in vijf kleuren: zwart, rood, zilver, paars en blauw. De adviesverkoopprijs is €249,-.

Lees ook:Nikon Coolpix S01 kleiner dan een creditcard
Lees ook:Nieuwe Nikon COOLPIX S6600 met kantelbare monitor
Lees ook:Nikon lanceert sociale-mediacamera met Android2 en Wi-Fi
Lees ook:Robuuste COOLPIX-camera voor avonturiers
Lees ook:Deel live vanaf NX1100 camera belevenissen met vrienden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>