Dress up your iPhone 5 with HUGO BOSS

HUGO BOSS heeft op maat gemaakte beschermhoesjes voor de de iPhone 5 gelanceerd. Wie hecht aan vakmanschap en elegant design beschermt zijn slankere, lichtere iPhone 5 met deze speciaal ontworpen hoesjes.

De luxe afwerking en het geraffineerde design van de beschermhoesjes weerspiegelen de specifieke kenmerken van de HUGO BOSS-stijl. De speciaal voor de iPhone 5 ontworpen modellen worden onder meer uitgevoerd in de trendy herfst-/winterkleuren van dit seizoen. Ze sluiten aan bij de bestaande thema’s ‘Construction’ en ‘Metropolis’, waarin geometrische patronen, contrasten, details en hoogwaardig materiaal centraal staan.

HUGO BOSS staat bekend om zijn verfijnde designs en uitzonderlijk hoge kwaliteit. De leren hoesjes weerspiegelen deze waarden door een combinatie van echt leer met een elegante perforatie of opdruk. Het geraffineerde metalen logo geeft de hoesjes extra cachet. De metalen sluitclips aan de achterzijde zijn voorzien van een terugtrekmechanisme voor optimale toegankelijkheid van de telefoon.

De zijkanten van de flip case zijn van policarbonaat en hebben een zijdezachte rubberen coating. De achterzijde en de klep zijn afgewerkt met echt leer. De binnenzijde van de klep is gevoerd met microfiber peach en bevat een extra vakje voor visitekaartjes.

De hardshell-hoesjes breiden de collectie uit met nieuwe kleuren en overtuigen met een stijlvol design. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig policarbonaat welke bovendien bijzonder kras- en schokbestendig is zonder aan buigzaamheid in te boeten.

De collectie-update is verkrijgbaar bij geselecteerde BOSS Stores, HUGO BOSS Online Stores, mobiele netwerkbeheerders en telecomproviders, Apple Premium Resellers, speciale warenhuizen en geselecteerde aanbieders van consumentenelektronica.

Lees ook:Verkoop iPhone 5s en iPhone 5c op 25 oktober in NL
Lees ook:Win hippe hoesjes en bescherm je smartphone!
Lees ook:ColorSwitch ontwikkelt Colorskin: removable iPhone stickers
Lees ook:Bowers & Wilkins introduceert de P3 hoofdtelefoon
Lees ook:Win goodies Paranormal Activity 4; morgen in de bios!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>