Logitech introduceert krachtig PC-speakersysteem

Logitech komt met een uitbreiding op zijn PC-speakersystemen: het Logitech Speaker System Z553. Het PC-speakersysteem heeft een heldere akoestiek, een krachtige bas en een slank en modern design.

Het Logitech Speaker System Z553 beschikt over twee satellieten en een ‘down-firing’ subwoofer met 40 watt (RMS)-vermogen voor een krachtig geluid dat de beleving versterkt. Dankzij de RCA-jack en de twee 3.5 mm aux-ingangen kan het speakersysteem eenvoudig op maximaal drie verschillende apparaten tegelijkertijd worden aangesloten, waaronder PC’s of Mac’s, muziek- of dvd-spelers, TV’s, spelcomputers en smartphones. Daarnaast heeft het systeem een bedieningsunit in een passend formaat, waarmee de gebruiker totale controle heeft over het volume- en basniveau.

“De Logitech Speaker Z553 is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar vorm en functionaliteit bij hun multimedia-apparaten en daarbij optimaal willen genieten van hun audio-ervaring”, zegt Wim Wauters, Country Manager Benelux. “Dankzij zijn slanke design, de uitstekende geluidskwaliteit en meerdere aansluitmogelijkheden past en klinkt de nieuwe 2.1 speaker in elke kamer in huis.”

Het uiterlijk en het geluid van het speakersysteem is te optimaliseren dankzij het compacte en veelzijdige ontwerp. De satellieten zijn verstelbaar en kunnen tevens aan de muur worden bevestigd. De bijgeleverde, twee meter lange kabel geeft extra vrijheid voor de juiste plaatsing.

Deze set is verkrijgbaar bij bol.com: Z553 Speaker System.

Lees ook:Breng je favoriete muziek naar buiten deze zomer
Lees ook:Logitech komt met Skype videobellen voor HDTV
Lees ook:Logitech introduceert Ultrathin Keyboard mini voor iPad mini
Lees ook:De Mini Buddies Speakers laten van zich horen
Lees ook:Bescherm je iPad met Logitech Ultrathin Keyboard Cover

1 Reacties // Reageer

One thought on “Logitech introduceert krachtig PC-speakersysteem

  1. kasia

    hoe moet je aanmelden voor voice kids

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>