Samsung GALAXY camera verkrijgbaar in Nederland

De Samsung GALAXY camera is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Deze camera combineert de mogelijkheden van een goede camera met het besturingssysteem Android 4.1 (Jelly Bean) én de mobiele internetverbinding via 3G en Wi-Fi. Daardoor kun je met de Samsung GALAXY camera elke belevenis op foto of video vastleggen, de beelden bewerken en het eindresultaat direct delen, waar je ook bent. Want met de GALAXY camera kun je foto’s en video’s vanaf de camera direct uploaden naar je favoriete sociale netwerken zoals Facebook, Twitter of Instagram.

Sociale netwerken, tablets en smartphones veranderen de manier waarop we communiceren. Bijzondere ervaringen delen we via Facebook en Twitter met vrienden en familie. Foto’s vormen steeds vaker hét middel om belevenissen met de mensen om ons heen te delen.

De GALAXY camera biedt zowel hoogwaardige fotokwaliteit (21x optische zoom en een 16M BSI CMOS sensor) als uitgebreide verbindingsmogelijkheden. De camera is uitgerust met ingebouwde 3G- en Wi-Fi technologie, zodat je fotomomenten snel en eenvoudig kunt delen op Facebook, Instagram en Pinterest. Allemaal direct vanaf de camera. Zonder dat er ook maar één kabeltje aan te pas komt.

Op de Samsung GALAXY camera zijn allerlei handige applicaties geïnstalleerd, waarmee je foto’s op ’s werelds helderste HD Super Clear LCD camerascherm tot in detail kunt bewerken. In het Photo Wizard-menu kun je al je creatieve impulsen kwijt: je kunt maar liefst kiezen uit 35 fotobewerkingstoepassingen. Of gebruik de Paper Artist-app – bekend van de GALAXY Note II – waarmee je snel foto’s op unieke wijze kunt bewerken.

Het besturingssysteem Android 4.1 (Jelly Bean) en een supersnelle quad-core processor maken de Samsung GALAXY camera snel en krachtig. Bovendien geeft de camera toegang tot meer dan 600.000 apps uit Google Play. Je kunt daardoor je camera zó inrichten dat hij helemaal aansluit op jouw creatieve wensen. Met de Samsung GALAXY camera wordt fotograferen nog creatiever, leuker én socialer.

De Samsung GALAXY camera is nu in Nederland verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 499,- incl. BTW. Tijdelijk is er een introductieaanbod op de GALAXY camera waarmee je € 100,- retour en mobiel internet cadeau krijgt. Zo deel je direct via social media je mooiste foto’s, waar je ook bent.

Lees ook:Foto’s direct online delen via Wi-Fi met Galaxy camera
Lees ook:Ontdek de witte Samsung Galaxy Tab3 @Jongerenblog
Lees ook:Betaalbare smartphones: Samsung Galaxy Young en Fame
Lees ook:Deel live vanaf NX1100 camera belevenissen met vrienden
Lees ook:Gamen en video’s bekijken met Samsung Galaxy S WiFi 4.2

1 Reacties // Reageer

One thought on “Samsung GALAXY camera verkrijgbaar in Nederland

  1. piracetam

    You’ll take beautiful photos and clear, vibrant video with the Galaxy Camera. But it doesn’t stop there. With Photo Wizard, you can edit those photos right in the camera – adjust brightness and color, add effects, crop and more. And with Video Editor, you can delete and rearrange scenes, add music and insert text. These are precision tools that make sure the photos and videos you share are exactly as you like them. And you’ll see every amazing detail on the 4.8” HD Super Clear Touch Screen LCD.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>