Supersnel 4G mobiel internet vanaf deze zomer via Vodafone

Foto: Privébezit

Als we Vodafone mogen geloven, dan kunnen klanten vanaf deze zomer al op grote schaal gebruik maken van supersnel mobiel internet, ofwel 4G. Tijdens de frequentieveiling van het Agentschap Telecom hebben ze hier 1,4 miljard euro voor betaald.

En kwart van de antennes van Vodafone is al geschikt voor het supersnelle internet. De uitrol moet dus snel en vlekkeloos kunnen lopen. We zijn benieuwd hoe dat de andere providers er voorstaan. Ze hebben er allemaal grof geld voor betaald, dus het moet heel wat worden. Hopelijk merken we dat niet aan onze telefoonrekeningen.

Lees ook:Bij Vodafone krijgen álle smartphones hogere snelheid
Lees ook:Overal online met PlayStation Vita en Vodafone
Lees ook:Vodafone klanten bellen gratis van 2 tot en met 5 mei
Lees ook:Vodafone introduceert Contacten Backup App
Lees ook:Grote storing na brand in pand Vodafone

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>