Logitech introduceert Ultrathin Keyboard mini voor iPad mini

Logitech introduceert de Logitech Ultrathin Keyboard mini: een dunne keyboard-case die de iPad mini beschermt en tevens de functionaliteit van het apparaat verhoogt. De Ultrathin Keyboard mini helpt de gebruiker het maximale uit de tablet te halen, door een aangenamere typ-ervaring.

Daarnaast is het navigeren door de interface van de iPad mini gemakkelijker. Zo kan de gebruiker optimaal genieten van apps, video’s en foto’s. Dankzij de geringe afmetingen van de Ultrathin Keyboard mini blijft het compacte uiterlijk van de tablet behouden.

Dankzij de ingebouwde magneten klikt de Logitech Ultrathin Keyboard mini stevig vast aan de iPad mini. De dunne aluminium cover past bij het design van de tablet en zorgt voor extra bescherming, zonder het apparaat zwaar te maken. Het Bluetooth EasyType keyboard is makkelijk uit te klappen en is voorzien van een traditionele toetsenindeling. Het toetsenbord heeft sneltoetsen voor veelgebruikte acties als knippen en plakken, en is ook als standaard in te zetten – handig als de gebruiker content wil bekijken zonder de iPad mini vast te houden.

De Logitech Ultrathin Keyboard mini heeft verder een ingebouwde on/off-functie waardoor de iPad mini automatisch uit sluimerstand komt wanneer de case wordt opengeschoven. Wanneer de case wordt dichtgeklapt, gaat de tablet weer in stand-by modus. De Ultrathin Keyboard mini beschikt over een accuduur van circa drie maanden (bij een gemiddeld gebruik van twee uur per dag) en hoeft daardoor slechts incidenteel te worden opgeladen.

De Logitech Ultrathin Keyboard mini is naar verwachting vanaf half maart in Nederland beschikbaar, voor een adviesprijs van €79,99. Voor meer informatie zie: www.logitech.com.

Lees ook:Bescherm je iPad met Logitech Ultrathin Keyboard Cover
Lees ook:Logitech introduceert toetsenbord op zonne-energie iPad
Lees ook:Kleurrijke toetsenbord-folio’s van Logitech voor iPad
Lees ook:Logitech komt met Skype videobellen voor HDTV
Lees ook:Logitech introduceert mechanisch gaming-toetsenbord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>