Alle klanten T-Mobile krijgen toegang tot 4G netwerk

Foto: PrivébezitT-Mobile wil dat alle klanten profiteren van het nieuwe 4G netwerk. Daarom krijgen de klanten van T-Mobile zonder extra kosten toegang tot het nieuwe netwerk. Klanten zullen daarmee stabieler en sneller mobiel internet ervaren dan via het 3G netwerk.

Klanten die willen profiteren van de maximale mogelijkheden op het 4G netwerk kunnen hiervoor hun huidige abonnement aanpassen of vernieuwen. Uniek is dat het T-Mobile 4G netwerk direct geschikt wordt voor alle 4G ready smartphones en tablets, inclusief de iPhone 5 en iPad. Het T-Mobile 4G netwerk komt vanaf het najaar gefaseerd beschikbaar en is onderdeel van het netwerkprogramma Samen Meer Bereiken. Hierin wordt ook het bestaande 3G netwerk sterk verbeterd.

Lees ook:Bij Vodafone krijgen álle smartphones hogere snelheid
Lees ook:Vodafone klanten bellen gratis van 2 tot en met 5 mei
Lees ook:Verkoop iPhone 5s en iPhone 5c op 25 oktober in NL
Lees ook:Genieten van HBO Go via 4G Vodafone
Lees ook:Rayman Met Jungle Run nu op je mobiele apparaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>