Ontdek de witte Samsung Galaxy Tab3 @Jongerenblog

Samsung introduceert met de GALAXY Tab3 een krachtige 7 inch tablet. Het ultraslanke design en de uitgebreide mogelijkheden maken je productiever, waar je ook bent. Wil je multi-tasken, video’s bekijken, muziek luisteren, apps gebruiken of een e-book lezen? Het kan allemaal.

Een aantal punten op een rijtje:

  • Makkelijk mee te nemen: Het compacte design en de ‘one-hand-grip’ zorgen ervoor dat je je GALAXY Tab3 urenlang prettig kunt vasthouden en de tablet makkelijk mee kunt nemen. Zo kun je ook onderweg volop van entertainment genieten. De GALAXY Tab3 is met 47 gram lichter en dunner dan zijn voorganger (GALAXY Tab 2 7.0).
  • Betere multimediaprestaties: de GALAXY Tab3 beschikt over een 1,2 GHz dual-core processor, zodat je nog sneller content kunt openen en delen. Ook heb je direct toegang tot video’s, apps en games die je op het breedbeeldscherm fullscreen kunt bekijken. De GALAXY Tab3 heeft 1 GB (RAM) en 8 GB intern geheugen, dat is uit te breiden tot 64 GB. Zo heb je voldoende ruimte op je tablet voor al je favoriete foto’s, muziek en apps.
  • Verbeterde gebruikerservaring: het Android 4.1 (Jelly Bean) besturingssysteem zorgt ervoor dat je de speciale momenten in je leven eenvoudig deelt met vrienden en familie. De GALAXY Tab3 beschikt over een 3 megapixel camera aan de achterzijde en een 1,3 megapixel camera aan de voorzijde. En met de langere accuduur kun je volop gebruik maken van al het entertainment dat je tablet jou biedt.

De Samsung GALAXY Tab3 7.0 WiFi is vanaf de zomer van 2013 in Nederland verkrijgbaar in wit.

Lees ook:Betaalbare smartphones: Samsung Galaxy Young en Fame
Lees ook:Samsung GALAXY camera verkrijgbaar in Nederland
Lees ook:Gamen en video’s bekijken met Samsung Galaxy S WiFi 4.2
Lees ook:Samsung en topmodel Doutzen Kroes werken samen
Lees ook:Foto’s direct online delen via Wi-Fi met Galaxy camera

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>