Kleurige Nokia Lumia 720 vanaf half mei 2013 in Nederland

Vanaf half mei 2013 is de kleurige Nokia Lumia 720 in Nederland beschikbaar. Deze slanke, lichtgewicht smartphone is een mix van stijlvol design en handige innovaties.

De mooie unibody met afgerond scherm geeft het toestel een chique uiterlijk, terwijl het Windows Phone 8 besturingssysteem zorgt voor een verfrissende uitstraling. Daarnaast ben je met deze smartphone verzekerd van heel veel handige extra’s, zoals een scherm dat zelfs met je nagels bediend kan worden, dat in het zonnetje nog leesbaar is en razendsnel werkt. De geweldige camera die zelfs bij weinig licht scherpe foto’s geeft, maken het tot een sociaal maatje waarmee je alles direct kunt delen.

Qua camera valt deze Lumia 720 zeker op. Het toestel is voorzien van uitstekende Carl Zeiss-lenzen en heeft leuke extra’s, zoals Cinemagraph dat beweging aan foto’s toevoegt, Glam Me dat zorgt voor de beste zelfportretten, en Smart Shoot dat ervoor zorgt dat iedereen lachend én met open ogen op de groepsfoto staat.

De Nokia Lumia 720-smartphone wordt in vier stralende kleuren (rood, zwart, wit en geel) uitgebracht en beschikt over gratis kaarten en gratis regionale navigatie van HERE, gratis muziekstreaming van Nokia Music en het verfrissende besturingssysteem Windows Phone 8. De Lumia 720 beschikt daarnaast over 8 GB geheugen – geheugen is uitbreidbaar met micro SD-kaart, 7 GB gratis storage via SkyDrive, alsmede over Microsoft Office met Outlook, Word, Excel en PowerPoint.

De Nokia Lumia 720 kost 349 euro incl. BTW.

Lees ook:Nokia Lumia 620 vanaf maart 2013 beschikbaar in Nederland
Lees ook:Nokia Lumia 925 eind augustus verkrijgbaar in Nederland
Lees ook:Nokia introduceert Lumia 1320
Lees ook:Jongerenblog test Chinese smartphone: Huawei Ascend W1
Lees ook:T-Mobile start voorverkoop Sony Xperia Z + hoofdtelefoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>