Deel live vanaf NX1100 camera belevenissen met vrienden

Samsung introduceert de NX1100, een compacte systeemcamera met ingebouwde Wi-Fi verbinding. Iedereen kan met de NX1100 heel makkelijk hoogwaardige foto’s maken. Met de Samsung NX1100 leg je alles om je heen vast, bewerk je de beelden vervolgens op de camera en deel je alle perfecte plaatjes direct via Wi-Fi op Facebook, Instagram of e-mail. Wil je een video maken? Dat kan zelfs in Full HD.

De nieuwe NX1100 systeemcamera is de opvolger van de NX1000 en heeft een 20,3 megapixel BSI CMOS sensor, die ieder beeld tot in detail en in natuurgetrouwe kleuren vastlegt. Ook als de lichtomstandigheden niet ideaal zijn. Door het grote ISO-bereik (ISO100-12800) maak je altijd scherpe foto’s. Liever een filmpje schieten? De NX1100 levert haarscherpe beelden af in Full HD (1080/30p). Een preview van de gemaakte foto’s en video’s bekijk je onderweg alvast op het 3.0 inch VGA scherm. Vervolgens kun je verder fotograferen of je op de camera creatief uitleven op de reeds gemaakte foto’s. Je doet dat met één van de vele fotobewerkingsmogelijkheden op de camera.

Iedereen kan met de uitgebreide mogelijkheden van de systeemcamera aan de slag. Gelouterde fotografen kiezen voor handmatige instellingen en beginnende fotografen gaan voor de Smart Mode. Je hebt keuze uit 14 automatische instellingen, zodat je kunt fotograferen zoals jij wilt. Kies bijvoorbeeld voor Creative Shot, Landscape, Light Trace of Action Freeze – daarmee maak je een hele rits foto’s achter elkaar die je vervolgens kunt samenvoegen in één ‘bewegende’ foto. Het levert bijzondere actiefoto’s op. Ideaal voor op het voetbalveld, een racecircuit of een acrobatisch kunstje in het park. De NX1100 systeemcamera kun je bovendien eenvoudig ‘uitbouwen’ zodra je bijvoorbeeld op reis gaat en meer zoombereik wilt hebben. Dan verwissel je de huidige lens voor een lens met extra zoom, die afzonderlijk verkrijgbaar is.

Makkelijk delen via Wi-Fi
Het delen van je foto’s en video’s is met de NX1100 makkelijker dan ooit. Download eerst de Samsung Smart Camera app op je mobiele telefoon. Via de AutoShare functie staan direct alle foto’s op je mobiele telefoon. Vervolgens deel je met de ingebouwde Wi-Fi verbinding alle foto’s en video’s direct vanaf de camera via Facebook, YouTube of e-mail. Of stream via All Share Play de beelden draadloos naar je TV, waardoor je je eigen Full HD video op je TV aan je vrienden en familie kunt laten zien.

De NX1100 is verkrijgbaar in wit en zwart voor een verkoopadviesprijs van € 599,- incl. BTW. Je krijgt bij aankoop van de NX1100 een externe flitser en 20-50mm kitlens cadeau.

Lees ook:Samsung GALAXY camera verkrijgbaar in Nederland
Lees ook:Gamen en video’s bekijken met Samsung Galaxy S WiFi 4.2
Lees ook:Foto’s direct online delen via Wi-Fi met Galaxy camera
Lees ook:Betaalbare smartphones: Samsung Galaxy Young en Fame
Lees ook:Samsung geeft geld voor oude mobiel en tablet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>