Fiesta Cube: trendy speaker met ingebouwde FM-radio

Mawashi van CLD brengt je met de Fiesta Cube in hogere muzikale sferen. Met deze draagbare luidspreker geniet je overal van jouw favoriete plaatjes. De Fiesta Cube valt dankzij een hoofdtelefoonaansluiting, micro SD-kaartlezer en USB-aansluiting te combineren met heel wat muziekbronnen. De nieuwe luidspreker mag dan wel klein ogen, maar de speaker is wel groots in kwaliteit. Kers op de taart is de ingebouwde FM-radio.

Met de Fiesta Cube van Mawashi heb je steeds een muzikale reisgenoot op zak. Deze kleine, kubusvormige luidspreker is uitgerust met heel wat leuks. Zo beschikt het over zowel een hoofdtelefoonaansluiting, een micro SD-kaartlezer als een USB-aansluiting. Dit zorgt ervoor dat je muziek kan afspelen van je GSM, je computer of een ander draagbaar toestel. Dit kroont de Fiesta Cube tot een waar audiocenter.

Mawashi fleurt de aankomende zomer op door de Fiesta Cube op de markt te brengen in verschillende leuke kleurtjes. Rood, paars of limegroen: het kan allemaal. Hou je het liever neutraal? Dan is de zwarte of grijze Fiesta Cube op jouw lijf geschreven. Een extra troef van de Fiesta Cube is zijn autonomie. Zo kan je acht uur lang zonder enig probleem jouw eigen luidspreker gebruiken. Kers op de taart is de ingebouwde FM-radio: met de Fiesta Cube heb je overal alle radiostations bij de hand.

Kenmerken

  • Autonomie – 8u
  • Accessoires – USB / Stereokabel
  • Hoofdtelefoonaansluiting
  • Afmetingen: 58.5 mm x 58.5 mm x 60.0 mm
  • Kleuren: rood, paars, lemoen, zwart, grijs
  • Ingebouwde FM radio

Adviesprijs: € 29.99

Lees ook:Radio 538 trapt Amsterdam Dance Event (ADE) af in Cube
Lees ook:De Mini Buddies Speakers laten van zich horen
Lees ook:Jongens schieten met appels
Lees ook:Mardi Gras party op vrijdag 24 februari in Nederland
Lees ook:Barry Paf richt zich op TV 538; krijgt weekendshow op radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>