De Mini Buddies Speakers laten van zich horen

Met de compacte Mini Buddies Speakers heb je jouw favoriete muziek altijd op zak. De kleine figuurtjes zijn gemakkelijk aan te sluiten en geven een krachtig volume.

Je kunt de speakers niet enkel goed wegstoppen in je tas, maar je kunt ze ook als sleutelhanger bevestigen zodat ook anderen het lieve en speelse design van jouw Mini Buddy kunnen bewonderen. De Mini Buddies Speakers zijn beschikbaar in verschillende figuurtjes zoals een aap, varken, uil, en een bloem. De Mini Buddies zijn het ideale hebbeding voor muziekliefhebbers, dierenliefhebbers en kinderen groot of klein.

Ondanks zijn gestalte produceert de speaker een sterk geluid. De ingebouwde Li-ion batterij kan gemakkelijk worden opgeladen met een USB kabel. De speaker kun je verbinden met ieder toestel dat gebruik maakt van een 3.5 mm hoofdtelefoonaansluiting. Als je vrienden ook een Mini Buddy Speaker hebben kun je deze allemaal aan elkaar aansluiten.

Adviesprijs: € 12.99

Lees ook:Breng je favoriete muziek naar buiten deze zomer
Lees ook:Logitech introduceert Ultrathin Keyboard mini voor iPad mini
Lees ook:Logitech introduceert krachtig PC-speakersysteem
Lees ook:Fiesta Cube: trendy speaker met ingebouwde FM-radio
Lees ook:Speakers die wel tegen een stootje kunnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>