Minimixer voor je mobile devices bijna binnen handbereik

Het Nederlandse bedrijf Pepperdecks start vandaag een campagne op Kickstarter. Pepperdecks maakte vorig jaar zijn droom waar door de Djoclate – de zakformaat audiomixer voor je telefoon – op de markt te brengen. Dit apparaatje, bewapend met twee full-size faders, twee input-kanalen en één output-kanaal, zorgt ervoor dat muziek op ieder feestje geruisloos overgaat vanaf de ene naar de andere telefoon.

Maarten Smit en Maarten de Jong, de twee oprichters, hebben een ingenieus plan voor een vernieuwde versie opgevat. Er is echter $ 30,000 nodig om het product daadwerkelijk op de markt te brengen. Dit bedrag hopen de jonge ondernemers op te halen via hun Kickstarter project.

“Na de introductie van de Djoclate eind 2012, werden we overladen met positieve reacties. Mensen waren op slag fan van de gadget en wilden meer uit het product halen. ‘Een voorluisterfunctie zou te gek zijn!’, gaven fervente gebruikers bijvoorbeeld aan. We zijn terug naar de tekentafel gegaan en hebben een nieuw prototype ontwikkeld, de Djoclate II. Via een crowdfunding-actie op Kickstarter willen we ons nieuwe product funden. De mensen die in ons investeren, zijn straks de eersten met de Djoclate II.”, aldus Maarten van Pepperdecks. Hij heeft er alle vertrouwen in: “Veel van de producten op Kickstarter lijken op elkaar. Ons product daarentegen is uniek; een soortgelijk product is niet te vinden op Kickstarter. Wij worden de nieuwe Pebble Watch!”

Nieuwe features
De Djoclate II heeft, net als de huidige versie, twee faders waarmee de gebruiker naadloos van de ene aangesloten bron naar de andere kan overschakelen, of dit nu een telefoon, mp-3 speler of een laptop is. Ook de bassen kunnen worden gedempt met één druk op de knop: de zogenaamde bass-kill functie die op beide kanalen zit. Maar de Djoclate II biedt meer: hij zal ook een voorluister functie hebben, een aparte volumeregelaar voor de output naar je headphones en bovendien Bluetooth voor het communiceren met Bluetooth speakers en geluidssystemen.

De Kickstarter campagne loopt van 20 juni tot en met 31 juli. Geïnteresseerden kunnen ‘pledgen’, waarmee ze een financiële bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het product. Met het geld van alle investeerders, de ‘backers’, kan Pepperdecks de Djoclate II produceren. Als backer krijg je als eerste de nieuwe gadget thuisgestuurd! Hoe meer je investeert, hoe meer je ervoor terugkrijgt. De eerste 100 backers krijgen bij het storten van $ 45 de Djoclate II ter waarde van $ 89. Stort je $ 80, dan ontvang je een pretpakket: de Djoclate I én II. Mocht het beoogde bedrag niet worden opgehaald binnen de gestelde tijd, dan wordt het geld ook niet bij je afgeschreven.

Waarom de Djoclate?
Huisfeestjes zijn meestal de beste feestjes en daarbij komen playlists op mobieltjes goed van pas. Maar wat als je nu wilt switchen van de ene telefoon naar de andere? De plug moet eruit, de stereo geeft een irritant gekraak en er valt een ongemakkelijke stilte… Met de Djoclate blijft de muziek uit de speakers stromen en mix je de ene track makkelijk met de ander! Ideaal voor in het park, tijdens een roadtrip of op elk willekeurig huisfeestje.

Lees ook:Jatten met Bluetooth
Lees ook:Zo gaat je nieuwe iPhone 6s langer mee
Lees ook:Bescherm je iPad met Logitech Ultrathin Keyboard Cover
Lees ook:Jongerenonderneming Sjiep en Better S.C. breidt uit!
Lees ook:Handsfree bellen: Jabra deelt 12 oktober gratis headsets uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>