Samsung en topmodel Doutzen Kroes werken samen

Samsung introduceert Doutzen Kroes. Althans, het topmodel wordt promoter van een aantal producten van Samsung Mobile in Nederland, te beginnen met de GALAXY S4 mini. De samenwerking van Doutzen Kroes met Samsung is gebaseerd op een communicatieconcept, genaamd Start The Conversation. Doutzen Kroes wordt de aanjager annex gespreksleider op het platform Start The Conversation. Dé online plek waar je alles te weten komt over fashion, muziek, films, fotografie en gezondheid.

Het Friese topmodel Doutzen Kroes roept iedereen in Nederland op om samen met haar het gesprek aan te gaan. Ze zal niet alleen haar eigen mening of belevenissen delen, maar ook de gesprekken die zij heeft met toonaangevende professionals uit het betreffende vakgebied.

Eerste topic: fashion
Via het online platform Start The Conversation kan heel Nederland meepraten en meedenken met Doutzen Kroes. Het eerste onderwerp op starttheconversation.nl is fashion, een thema dat heel dicht bij Doutzen ligt. Doutzen wil weten wat jij belangrijk vindt, wat jou beweegt, wat jouw ideeën zijn. Het komende jaar zal ze een aantal gesprekken aanjagen door middel van een video-post – gefilmd met haar GALAXY S4 mini – en berichten op social media. Met als doel co-creatie: samen ideeën genereren, inspiratie opdoen, kansen creëren, innoveren en visie delen. Het online platform starttheconversation.nl gaat vandaag live.

GALAXY S4 mini
Doutzen Kroes bedient het platform Start The Conversation via haar GALAXY S4 mini, de compacte versie van de meest succesvolle Samsung smartphone ooit; de GALAXY S4. De GALAXY S4 mini verzekert je van krachtige prestaties (1,7 GHz), is makkelijk in het gebruik, heeft een strak design en neem je makkelijk mee (107 gram). Met de 8 megapixel camera aan de achterzijde en de 1,9 megapixel camera aan de voorzijde, zorgt de GALAXY S4 mini ervoor dat Doutzen en jij, alle mooie momenten van het leven haarscherp vastleggen. Met de uitgebreide functies, zoals ‘Sound & Shot’ en ‘Panorama Shot’, beleef je nog meer plezier bij het fotograferen en filmen voor Start The Conversation. Vanaf vandaag krijgt iedereen die een GALAXY S4 mini aanschaft er een ‘gesigneerde’ oranje flip cover ‘by Doutzen’ bij cadeau. De verkoopadviesprijs van de GALAXY S4 mini bedraagt € 499,-.

Lees ook:Black Edition Samsung Galaxy S4 en S4 mini
Lees ook:Foto’s direct online delen via Wi-Fi met Galaxy camera
Lees ook:Ontdek de witte Samsung Galaxy Tab3 @Jongerenblog
Lees ook:Samsung GALAXY camera verkrijgbaar in Nederland
Lees ook:Doutzen Kroes vindt lengte penis niet zo belangrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>