Samsung geeft geld voor oude mobiel en tablet

In Nederlandse huishoudens liggen miljoenen prima functionerende mobiele telefoons, die niet meer gebruikt worden. Bij Samsung zijn die toestellen tot en met oktober geld waard.

Met de actie ‘Samsung taxeert, jij incasseert’ biedt Samsung de mogelijkheid om de aanschafprijs van je nieuwe GALAXY smartphone, Note of Tab te verlagen door je oude mobiele telefoon of tablet in te ruilen. Het bedrag dat voor een oude, werkende mobiele telefoon of tablet wordt betaald kan oplopen tot 300 euro. Daarbij maakt het merk van de ingeruilde telefoon of tablet niet uit.

Je kunt je huidige mobiele telefoon of tablet laten taxeren door Samsung* en zo je inruilvoordeel laten bepalen. De taxatiewaarde van je oude toestel wordt bepaald op basis van een aantal factoren, zoals het model en de staat waarin het verkeert. De waarde kan variëren van € 10,- tot € 300,-.

Door een of meerdere toestellen aan te bieden en in te ruilen voor een nieuw model kun je de aanschafprijs van een nieuwe GALAXY smartphone, Note of Tab dus aanzienlijk verlagen. Het maximaal aantal toestellen dat je kunt inruilen is 25.

Hoe werkt ‘Samsung taxeert, jij incasseert’
Je gaat naar www.samsungtaxeert.nl en selecteert het model telefoon of tablet dat je wilt laten taxeren. Vervolgens wordt de waarde van je oude toestel bepaald. Dat is het bedrag dat je terugkrijgt bij aanschaf van een nieuwe Samsung GALAXY smartphone, Note of Tab. De offerte blijft 14 dagen geldig. Wanneer je akkoord gaat stuur je het oude toestel op of levert hem af bij een van de 500 Kiala punten, inclusief de gevraagde documenten. Na goedkeuring van het toestel ontvang je binnen 30 dagen het taxatiebedrag op je bankrekening.

De actie geldt voor alle Samsung GALAXY smartphones, GALAXY Note’s en GALAXY Tab’s die in Nederland te koop zijn, ongeacht het typenummer. Kijk hier voor aanvullende informatie.

*Samsung laat de taxatie en betaling door een externe partij uitvoeren.

Lees ook:Samsung presenteert nieuwe smartphone: Galaxy Note II
Lees ook:Apple iPhone verliest van Samsung Galaxy-serie
Lees ook:Gratis GALAXY Note 3 en Gear bij 2-jarig Vodafone Red
Lees ook:Europees verbod voor Galaxy Tab 7.7
Lees ook:Samsung presenteert Galaxy S IV met oogbesturing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>