Speakers die wel tegen een stootje kunnen

Philips introduceert twee draagbare en draadloze urban blue tooth speakers die wel tegen een stootje kunnen. Muziek luisteren, moet vooral relaxed zijn, dus ontwikkelde Philips twee modellen die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Dankzij de zachte behuizing zijn de speakers overal gemakkelijk neer te zetten zonder dat je bang hoeft te zijn voor een beschadiging. De handzame DOT is zelfs waterbestendig, dus bij wat regendruppels kan het feest gewoon doorgaan. Onmisbaar dus in je tas, want je weet nooit waar en wanneer je zin hebt om te dansen.

Dankzij de 2-inch drivers kan de BR-1X een enorm krachtig geluid produceren. Dat kan bijvoorbeeld goed van pas komen als je buiten muziek wil luisteren. De instelling voor binnengebruik biedt een dieper basgeluid en kristalheldere details, terwijl de instelling voor buitengebruik een luid, stevig geluid produceert. De luidsprekers kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor maximale impact en het onbeperkt streamen van muziek met vrienden onderweg. De IBR-1X is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro.

Zo compact dat het in je hand past, maar met een power die je zal verbazen. Met een waterdichte en bestendige behuizing kun je de DOT overal mee naar toenemen, wat je ook aan het doen bent en ongeacht wat voor weer het is. Dankzij de unieke automatische sensor kun je hem uitzetten door hem gewoon ondersteboven te draaien. De DOT is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 79,99 euro.

Lees ook:Philips CitiScape Denim-hoofdtelefoon voor urban look
Lees ook:De Mini Buddies Speakers laten van zich horen
Lees ook:Breng je favoriete muziek naar buiten deze zomer
Lees ook:Logitech introduceert krachtig PC-speakersysteem
Lees ook:A.M.P. accessoires: draadloze technologie met kleurig design

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>