Nokia introduceert Lumia 1320

De Nokia Lumia 1320 is nu ook beschikbaar in Nederland. Deze betaalbare smartphone heeft een groot, 6-inch, HD-beeldscherm, is geschikt voor 4G LTE en beschikt over gratis navigatie via HERE Drive en wereldwijde kaarten via HERE Maps. .

Het 6-inch grote en supergevoelige HD-touchscreen werkt zelfs met handschoenen aan en is ook in direct zonlicht goed af te lezen. Dankzij zijn grootte beleef je de laatste Xbox-games optimaal, bekijk je social media- en webcontent optimaal en geniet je van Netflix-films en -series op je smartphone.

Voor diegenen die ‘on the go’ werken, is productiviteit gewaarborgd dankzij de geïnstalleerde Office-programma’s, zoals Word, Excel en PowerPoint. Hierdoor kan altijd en overal gewerkt worden aan documenten of presentaties.

Nokia Music-gebruikers zijn in staat om gratis en onbeperkt muziek te streamen zonder advertenties en zonder aanmelding. De Lumia 1320 is uitgerust met 8 GB intern geheugen en biedt plaats aan een geheugenkaart van maximaal 64 GB.

Het toestel is verkrijgbaar in zwart en wit voor slechts 299 euro

Lees ook:Nokia Lumia 620 vanaf maart 2013 beschikbaar in Nederland
Lees ook:Nokia Lumia 925 eind augustus verkrijgbaar in Nederland
Lees ook:Kleurige Nokia Lumia 720 vanaf half mei 2013 in Nederland
Lees ook:Samsung Galaxy Ace Plus stijlvol en veelzijdig
Lees ook:T-Mobile start voorverkoop Sony Xperia Z + hoofdtelefoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>