Facebook, Twitter, mail, sms en whatsapp op horloge checken

Altijd al een selfie willen maken zonder dat je je arm verrekt? Of onopvallend willen checken of je een whatsapp’je krijgt? Dat kan nu met de populaire Cogito-connected horloges. De nu in Nederland verkrijgbare Pop en Classic zijn stijlvolle en kleurrijke horloges die je in staat stellen direct op je horloge te zien of je nieuwe sms’jes, whatsapp’jes, mails of Facebook- en Twitter-berichten hebt.

De connected watches onderscheiden door hun ultieme combinatie van technologie en stijl. Ze hebben een esthetische en minimalistische wijzerplaat vergezeld van strakke led-iconen. En ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in aantrekkelijke kleuren; de connected watches zijn stuk voor stuk eenvoudig in gebruik, waterdicht en een lust voor het oog.

De connected watches zijn via Bluetooth verbonden met een app op je iOS- of Android-smartphone. Zo ben je niet alleen altijd op de hoogte van de tijd, maar zie je ook van wie je nog ongelezen berichten hebt en wat voor afspraken je hebt staan. Omdat de horloges werken op een knoopbatterij, geniet je sowieso meer dan een jaar van het gemak zonder opladen tussendoor.

Smartwatches zijn populair. Niet zo gek als je bedenkt dat de gemiddelde persoon zo’n 150 keer per dag op zijn smartphone kijkti. Ook tijdens etentjes, vergaderingen en andere sociale aangelegenheden. Dankzij de connected watches blijf je op de hoogte van wat er op je telefoon gebeurt, zonder dat je elke keer dat ding uit je broekzak of tas hoeft te halen. De perfecte gadget voor iedereen die vindt dat je van het leven moet genieten en het niet steeds moet onderbreken.

De Pop is een goede keus als je een stijlvolle instap-connected watch zoekt voor een aantrekkelijke prijs. Hij is verkrijgbaar in zes trendy kleuren. De POP is perfect geschikt voor een jonger publiek, dat de smartphone echt ziet als een verlengstuk van zijn of haar persoonlijkheid. Deze connected watch is verkrijgbaar voor 99,95 euro.

De Classic biedt een iets strakker, eleganter design en meer opties. Zo kun je op de CLASSIC zien wie jou belt. Daarmee is het bijvoorbeeld een ideale connected watch voor mensen die hun werk, sociale leven en thuissituatie op een ideale manier willen combineren. Deze is verkrijgbaar voor 149,95 euro.

Deze horloges zijn verkrijgbaar bij Media Markt, Saturn, Coolblue en PhoneHouse.
www.cogitowatch.com

Lees ook:Swatch & Art: ontwerp horloges geïnspireerd tatoeages
Lees ook:PlayStation Vita is ultieme gaming must-have
Lees ook:Schoolspulletjes van Replay
Lees ook:Horloge Lexon met uniek design en in tien kleuren!
Lees ook:Laat je Primark Family Guy T-shirt tot leven komen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>