Hoge telefoonrekeningen? Kies voor prepaid!

Schrik jij ook wel eens als je je telefoonrekening krijgt? No worries, bijna de helft van de jongeren overschrijdt de maandelijkse beltegoed bundel! Dit moet natuurlijk niet. Voor de grootverbruiker die elke maand krap bij kas zit omdat de telefoonrekening nog betaald moet worden, is er een simpele oplossing: prepaid beltegoed! Prepaid beltegoed van providers zoals KPN, T-Mobile of Lycamobile kun je eenvoudig opwaarderen wanneer het op is. Zo weet je precies hoeveel je uitgeeft.

De mobiele telefoon is volledig deel van het dagelijks leven van (bijna) alle jongeren. Tegenwoordig wordt een telefoon nog amper gebruikt om mee te bellen. De meeste jongeren gebruikt hun mobieltje vooral om te appen, internetten, gamen of muziek te luisteren. Dit kan er voor zorgen dat de telefoonrekening flink kan oplopen. Met prepaid beltegoed kom je niet voor verrassingen te staan. Je kiest bijvoorbeeld voor Lycamobile als provider en je kunt het beltegoed van Lyca opwaarderen wanneer het op is. Het voordeel van prepaid is dat je niet elke maand vast zit aan een bepaald bedrag dat je misschien niet eens opmaakt. Met prepaid beltegoed ben je veel goedkoper uit! Je kunt het prepaid beltegoed aan precies hetzelfde besteden als het beltegoed van een abonnement. Alleen geldt het op=op principe! Maar dat hoeft geen probleem te zijn want als je nog genoeg geld hebt, waardeer jij het tegoed even opnieuw op. Dit kan eenvoudig en snel online. Heb jij bijvoorbeeld Lycamobile als provider, dan kun je eenvoudig het beltegoed van Lyca opwaarderen. Dit heb je binnen één enkele minuut al gedaan!

 

Met prepaid beltegoed kun je niet meer uitgeven dan dat je hebt. Zo houd jij je uitgaven mooi onder controle!

Geen reacties // Reageer