Natte leerparade

Jaja, vandaag was de Amsterdamse botenparade er weer. De parade waar homo’s en lesbiennes zichzelf laten zien op boten en in rare kleding. Het regende natuurlijk weer. Maar dat maakte blijkbaar niet uit, want er zijn toch nog 350.000 mensen op het evenement afgekomen. Overal in de stad liepen mannen en vrouwen in leren pakjes. Die vooral heel strak zaten. Dat zag er niet uit. Volgens de politie hing er een goede sfeer in de lucht. Er liep wel een man rond in een beulenpak met een heel groot bord met de tekst ‘geen gelul’. Met hem is het vast niet goed afgelopen. Op zich een leuk idee zo’n botentocht, ik hoef het alleen niet te zien.

Lees ook:UFO blijkt vlieger te zijn
Lees ook:Opgepakt na tekst ´Beatrix is een hoer´
Lees ook:Jeugd groeit vooral in de breedte
Lees ook:Opassen voor ‘lieve’ berichtjes
Lees ook:Verjaardagsfeest loopt flink in de soep

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Natte leerparade

  1. brasero

    mazzel dat het niet echt warm was in Nl anders waren er vast een paar leernichten bezweken hehe

      /   Reply  / 
  2. Magali

    hahaha

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>