Python gesloten

De achtbaan de Python in de Efteling is een tijdje gesloten. Zaterdag kwam 1 van de treintjes tot stilstand, waarna hij terug rolde. Er zaten 28 mensen in, die werden gered door de bedrijfsbrandweer. Een meisje raakte lichtgewond. Het is onduidelijk hoelang de Python buiten gebruik zal blijven. Volgens mij laten pretparken het nooit weten wanneer er iets ergs gebeurt met zo’n achtbaan. Ik ben in ieder geval altijd bang dat er iets gebeurt in de achtbaan als ik erin zit.

Lees ook:Jongen onthoofd door achtbaan
Lees ook:Doe maar 301 ritjes in de achtbaan!
Lees ook:Test de Formule X met je leven
Lees ook:Jongen uit Utrecht laat met gedachten dingen bewegen
Lees ook:Achtbaan in achtertuin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>