Miss Indonesië mocht geen bikini aan

Miss Indonesië, Nadine Chandrawinata, heeft de waardigheid van de Indonesische vrouwen beledigd door in Los Angeles in bikini het podium te betreden bij de Miss Universe-verkiezing. Dit zegt de militante Indonesische moslimorganisatie FPI (Front Pembela Islam). Hierdoor riskeert ze 6 jaar celstraf. De FPI is een radicale islamitischegroep die gekend is vanwege
‘handhavingsacties’ jegens niet-Islamitische activiteiten, zoals bars
die alcohol serveren…

Erg extreem dus. Maar de bikini-ronde was verplicht voor alle deelneemsters. Beetje onzinnig allemaal. Schoonheidsverkiezingen zijn in Indonesië verboden. Miss Puerto Rico heeft de Miss Universe-verkiezing overigens gewonnen, ze heet Zuleyka Rivera en is pas 18 jaar oud.

Lees ook:Transgender vrouw kan Miss Universe worden
Lees ook:Miss Nederland grijpt naast Universe-titel
Lees ook:Miss Nevada heeft spijt na pikante foto’s
Lees ook:Grootste bikiniparade van België in de Carré
Lees ook:Soaphunk zoekt housewife

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Miss Indonesië mocht geen bikini aan

  1. leonne

    ze heeft toch een badpak aan????!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>