Feist bevestigd voor Lowlands

Feist treedt dit jaar op tijdens het Lowlands-festival. De Canadese zangeres is een van de eerste grote namen die bevestigd is voor het driedaagse festival, dat dit jaar op 17, 18 en 19 augustus 2012 plaatsvindt. Het zal het eerste optreden van Feist zijn sinds haar concert afgelopen november in Carré in Amsterdam.

Daarnaast is er een nieuwe video online, voor ‘The Bad In Each Other’. Deze minispeelfilm van bijna zes minuten volgt verschillende personages, waaronder Feist zelf. Regisseur Martin de Thurah over de videoclip: “De video toont vlagen van het leven van mensen en een wereld vol relaties tussen die mensen. Het gaat over verlies, over verlangen en over liefde. Maar uiteindelijk roept de video meer vragen op dan hij beantwoordt.”

‘The Bad In Each Other’ is afkomstig van Feist’s laatste album ‘Metals’. Bekijk de videoclip:

www.listentofeist.com

Lees ook:Brabantse jeugd in clip Video Games van Lana del Rey
Lees ook:538Koningsdag in Breda: 40.000 bezoekers
Lees ook:Online video kijken populair
Lees ook:‘Europe on Track’ wint Karel de Grote-prijs voor Jongeren
Lees ook:Jouw vriendje, mijn vriendje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>