Finalisten Student of the Year verkiezing

De finalisten van de Student of the Year verkiezing zijn bekend. Na drie voorrondes zijn drie mannelijke en drie vrouwelijke studenten uit Delft, Groningen, Utrecht, Den Haag, Alkmaar en Tilburg overgebleven in de run voor ‘Student of the Year 2012′. Donderdag 7 juni wordt bekendgemaakt welke 2 studenten (m/v) zich een jaar lang ‘Student of the Year’ mogen noemen.

De Student of the Year/Student van het Jaar verkiezing is een verkiezing van de student(e) die als beste beauty & brains combineert. Na een intensieve stemronde tijdens de halve finale zijn drie mannelijke en drie vrouwelijke studenten door naar de finale. In willekeurige volgorde:

Mannen

  • Maarten Vranckx -Facility Management aan de Hanzehogeschool, Groninen
  • Michiel Adriaanse – Mechenical Engineering aan de TU Delft
  • Thomas Arnold -Natuurwetenschap en Innovatiemanagement aan de Universiteit Utrecht

Vrouwen

  • Heidi Veugen - Econometrie & Operations Research aan de Universiteit van Tilburg
  • Shanna Seekles - Media en entertainment management (Alkmaar)
  • Joyce Pelle - International Media and Entertainment Management aan Inholland (Den Haag)

Vorig jaar wonnen Alexander van Schie uit Enschede en Mirjam de Rover uit Utrecht de felbegeerde titel. Mirjam de Rover is nu het gezicht van StuTV, het videokanaal van Studenten.net. Alexander van Schie wordt in zijn studiestad Enschede nog steeds nageroepen met “hé SOTY!”.

Lees ook:En de mooiste student van Nederland is…
Lees ook:Student Job Lips vermist in San Sebastian
Lees ook:Onrust onder studenten over verdwijnen gratis reizen
Lees ook:Student veroorzaakt stank Groningen
Lees ook:Kadene Vassell wint Inholland Topsportprijs 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>