Dance4life scholenproject van start met The Partysquad

Het scholenproject van dance4life is in Nederland van start gegaan. Ruim 15.000 leerlingen van 25 scholen ontvangen een bezoek van het dance4life tourteam en komen in actie voor een wereld zonder hiv en aids. The Partysquad, ambassadeurs van dance4life, gaven het startsein van het project. Het begin van het dance4life scholenproject markeert tevens de start van de samenwerking tussen dance4life en SLAM!FM.

Het Media College in Amsterdam ontving gister als eerste school een bezoek van het dance4life tourteam. The Partysquad, ambassadeurs van dance4life én dj’s bij SLAM!FM, gaven het startsein van het scholenproject en de samenwerking met SLAM!FM door middel van een ‘School Take Over’. Het DJ-duo verraste de leerlingen vroeg met een surpriseoptreden. Tijdens het scholenproject geeft SLAM!FM elke maandagavond vanaf 19:00 een dance4life update in het programma De Avondploeg.

Ruben van The Partysquad: “De komende tijd zullen duizenden scholieren weer in actie komen voor dance4life, ik blijf het elk jaar weer zo bijzonder vinden om het enthousiasme en de inzet van alle leerlingen te zien. En ik ben heel blij dat SLAM!FM, het radiostation waar The Partysquad wekelijks te horen is met onze show ‘The Weekend Take Over’, dance4life en de acties van scholieren de komende tijd gaat ondersteunen!”

Het dance4lifescholenproject gaat op de deelnemende scholen van start met een optreden van het dance4life-tourteam. Dit team geeft op de school een voorstelling met dans, muziek en aangrijpende verhalen van jongeren uit binnen- en buitenland, voor wie hiv en aids deel uitmaken van hun dagelijks leven. Na het tourbezoek gaan de leerlingen aan de slag met lesmateriaal en zetten ze geldinzamelingsacties op. De opbrengst van de scholierenacties gaat naar een jongerenproject van STOP AIDS NOW! in Nigeria. STOP AIDS NOW! is partner van dance4life.

dance4life event 2012
Op 1 december, Wereld Aids Dag, sluit dance4life het scholenproject 2012 af met het dance4life event. Elke scholier in Nederland die actief is geweest voor dance4life en ten minste 50 euro heeft ingezameld, krijgt exclusief toegang tot het event in Ahoy Rotterdam.

Lees ook:Scholieren halen € 135.886 op voor dance4life
Lees ook:Duizenden jongeren dansen tijdens dance4life event 2011
Lees ook:Habbo in de strijd tegen aids
Lees ook:Scholieren goed bezig met Dance4Life
Lees ook:Erik Arbores nieuwe ambassadeur dance4lifde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>