538 presenteert awardparty voor kerst 538JingleBall

Terwijl de pepernoten alweer geruime tijd in de schappen van de supermarkt liggen, is 538 achter de schermen druk bezig met de daaropvolgende feestperiode: kerst! Op zaterdag 22 december maakt Nederland kennis met ‘The Wild Side of X-Mas’ en presenteren 538 en Windows 8 de allergrootste awardparty van Nederland: ‘538JingleBall’. Het spektakel vindt plaats in Ziggo Dome Amsterdam, met meer dan tienduizend bezoekers, een vette awardshow en optredens van (inter)nationale topartiesten en DJ’s.

Tijdens 538JingleBall reikt het station in verschillende categorieën awards uit aan Nederlandse artiesten, sporters en personalities. In de weken voorafgaand aan het evenement kiest het publiek van 538 de winnaars in de diverse categorieën via www.538jingleball.nl.

Daarnaast is er ook een heel bijzondere award voor de ‘538 Luisteraar van het jaar’. De winnaar in deze categorie komt voort uit een competitie waar alle 538-luisteraars en kijkers zich voor kunnen inschrijven. De winnaar krijgt niet alleen deze award, maar ook een golden ticket voor alle 538 events in 2013 en vele andere prijzen. Spetterende optredens van nationale en internationale artiesten maken het kerstfeest compleet.

Kaarten voor 538JingleBall gaan vanaf dinsdag 30 oktober in de voorverkoop. Meer informatie: www.538jingleball.nl

Lees ook:538JingleBall award party 22 december live op RTL 5
Lees ook:Optreden winnaar The Voice of Holland tijdens 538JingleBall
Lees ook:Uitreiking Granny Awards bij Q-music; muzikale oma’s gezocht
Lees ook:SLAM!SCHOOLAWARDS: leukste middelbare school gezocht
Lees ook:Eminem op podium MTV EMA in Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “538 presenteert awardparty voor kerst 538JingleBall

  1. Bart

    Ik ga daar zeker heen! 538 heeft altijd goede feestjes :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>