Iedereen front row met de Amsterdam Fashion Week app

Net zo dicht bij de runway zijn tijdens Amsterdam Fashion Week (AFW) als dé mode celebrities van Nederland? Door de livestream in de Amsterdam Fashion Week app van Vodafone gaat er geen show meer aan jouw neus voorbij. Als modeliefhebber waan je je front row bij topontwerpers.

Ook werkt de app als een navigator die je van het ene modespektakel naar het andere loodst. Bijvoorbeeld tijdens het Fashion Weekend met meer dan zestig events verspreid over het Fashion & Museum District. Naast het laatste mode nieuws, biedt de app je alle ins en outs over ontwerpers en exclusieve video’s van fashion shows.

De Amsterdam Fashion Week app houdt je op de hoogte van alle ‘last minute’ informatie over het Up- en Downtown programma van Amsterdam Fashion Week. Ook als je geen kaart hebt kunnen bemachtigen voor Uptown, het officiële Amsterdam Fashion Week catwalk programma in de Gashouder, hoef je nu geen show meer te missen.

Tijdens het Downtown publieksprogramma wijst de app je de weg naar Pop-up Catwalks, modellen op het ijs en allerlei andere verrassende mode events bij meer dan 60 betrokken winkeliers, hotels, restaurants, cafés en musea. De Amsterdam Fashion Week vindt plaats tot en met zondag 27 januari 2013.

De app is gratis te downloaden in de App Store (iOS) of de Google Play Store (Android).

Lees ook:Een unieke zomer vol creativiteit!
Lees ook:Editors show in Gashouder Amsterdam en op Lowlands
Lees ook:Vanavond Victoria’s Secret show met Doutzen Kroes op Net5
Lees ook:GirlsFair 2010: Alles over mode, beauty en lifestyle
Lees ook:Amsterdam Fashion Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>