Deelnemers VARA Leids Cabaret Festival 2013 zijn bekend

Na drie spannende auditiedagen zijn acht deelnemers geselecteerd voor de voorrondes van het VARA Leids Cabaret Festival 2013. Robert Ramaker, Kiki Schippers, De Partizanen, Line Mertens, Bertram van Alphen, Jan Beuving, Nele Bauwens en Wouter Monden strijden aanstaande maandag en dindsdag in de voorronden.

De voorronden van het festival vinden plaats op 11 & 12 februari, waarna vijf deelnemers worden geselecteerd voor de halve finale op 14 februari. Tijdens de halve finale worden er vervolgens drie finalisten geselecteerd. De finale vindt plaats op 16 februari 2013 in de Leidse Schouwburg.

De vakjury bestaat dit jaar uit Frank Noorland (programmeur Theater Bellevue), Ingrid Wender (Bloeiende Maagden), Katja Brenninkmeijer (programmeur Schouwburg De Meerse) en Reggy Barra (directeur Theater De Stoep).

Er zijn nog kaarten te koop: zie http://www.stadspodia.nl/

Lees ook:Kaartjes scoren Leids Cabaret Festival en audities kijken
Lees ook:Aanmelding VARA Leids Cabaret Festival 2013 van start!
Lees ook:Aanmelding VARA Leids Cabaret Festival 2014 begonnen!
Lees ook:The Voice Kids finalisten gaan het theater in
Lees ook:Bring it on! zoekt beste popscene vrijwilliger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>