Sensation Into the wild; jagen op dance event – zat. 6 juli

Op zaterdag 6 juli beleeft de Amsterdam ArenA de wereld-première van Sensation ‘Into the wild’. De nieuwste show van The World’s Leading Dance Event staat helemaal in het teken van de jacht tussen man en vrouw. Het spel der verleiding begint in de prille avond en eindigt in het diepst van de nacht, als het dierlijk instinct de overhand neemt. Sensation belooft de fans de meest verleidelijke en intieme show tot nu toe. De Nederlandse première is meteen de kick-off van de internationale tournee, die langs meer dan 20 landen trekt.

Sensation maakt zich op voor de komst van 40.000 danceliefhebbers uit meer dan 75 landen. De kaartverkoop start op zaterdag 30 maart om 10.00 uur ‘s ochtends via Sensation.com. Wie via de site een travel package boekt kan echter nu al tickets reserveren samen met een citytrip.

“Het thema ‘Into the wild’ gebruiken we om het nachtleven in 2013 te vergelijken met de universele wetten uit het dierenrijk,” zegt oprichter Duncan Stutterheim. “De DJ’s nemen de bezoekers mee van het begin tot het einde van de jacht; van het ontwaken van de wilde beesten en het veroveren van de prooi in de wildernis tot het genieten van de overwinning.” Het stadion wordt geheel omgetoverd in een witte oase. Om de ArenA te veranderen in een broeierige jungle is een organische wereld gecreëerd: een moderne stadsjungle met avatars in een mindblowing decor. Onder meer lichtshows en pyro effecten zorgen voor een futuristische sfeer.

“Sensation is een beleving,” vervolgt Stutterheim. “Acrobaten, artiesten en DJ’s zorgen samen met het publiek voor een onvergetelijke sfeer. ‘Into the wild’ belooft onze meest spectaculaire show ooit te worden. Denk qua sfeer aan een sensuele versie van de film Avatar. Om de bezoekers Sensation maximaal te laten ervaren, maken zij deel uit van de show. Het enthousiasme van het publiek vormt – samen met de innovatieve special effects – een belangrijke succesfactor van elke Sensation show. Maar bij Into the wild gaan we het event naar een next level toe tillen. Niemand ontkomt aan deze wellustige jacht.”

www.Sensation.com

Lees ook:Sensation Into the Wild in recordtijd uitverkocht
Lees ook:Sensation Welcome to the Pleasuredome
Lees ook:Line-up Sensation Into the wild – kaartverkoop start 30 maart
Lees ook:Line-up dj’s Sensation Welcome to the Pleasuredome
Lees ook:Sensation Into the Wild zwoele stadsjungle in ArenA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>