Carice van Houten exclusief op Vestrock (Hulst)

Carice van Houten treedt exclusief op tijdens Vestrock in het Zeeuws-Vlaamse Hulst. Daarnaast komen er diverse internationale artiesten naar het festival dat op 1 juni wordt georganiseerd.

Zonder twijfel is Carice van Houten één van de meest getalenteerde en geliefde actrices van Nederland. Maar naast het acteren in films met sterren als Leonardo DiCaprio en Tom Cruise zijn muziek en zingen haar grote passies. Eind januari 2010 scoort ze samen met Kane een nummer 1 hit met No Surrender en sinds april 2010 schrijft ze een wekelijkse muziekcolumn voor Nieuwe Revu. Eind 2012 kwam ze met haar eigen eerste langspeler See You On The Ice. Zelfs de critici noemden het een “verrassend en onverwacht indrukwekkend debuut”. Half mei staat ze voor een uitverkocht Paradiso en half juni op het prestigieuze Engelse Isle of Wight Festival, naast giganten als Bon Jovi en The Killers.

Ga voor het volledige programma naar: www.vestrock.nl.

Lees ook:Gers Pardoel, Kraantje Pappie en Merdan Taplak op Vestrock
Lees ook:Kane en Carice van Houten voor Haïti
Lees ook:Carice van Houten Nederlandse voice-over Chimpanzee
Lees ook:Carice van Houten vrouw Jude Law!
Lees ook:Koninginnedag is op 29 april, duidelijk?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>