Deze artiesten staan op uitverkochte SLAM!Koninginnedag

De eerste namen voor het SLAM!Koninginnedag feest zijn bekend. Wildstylez, Quintino, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Partysquad, Lange Frans, Sunnery James & Ryan Marciano, Kraantje Pappie, FeestDJRuud, La Fuente, Mr. Polska, Jochen Miller en Ivo en Daniel van De Avondploeg zorgen voor een onvergetelijke dag. Het belooft een legendarisch feest te worden. Van 12.00 tot 23.00 uur vieren danceliefhebbers feest op P8 van het AFAS stadion in Alkmaar.

Zeven jaar lang – sinds 2005 – vierde SLAM!FM Koninginnedag op het Rembrandtplein in Amsterdam en vorig jaar op het Java-eiland in de hoofdstad. Dit jaar organiseert het jongerenstation, in samenwerking met de gemeentes Alkmaar en Amsterdam, voor het eerst een groot outdoorfestival in Alkmaar. De kaarten voor SLAM!Koninginnedag zijn inmiddels uitverkocht.

Lees ook:SLAM!Koninginnedag P8 AFAS Stadion Alkmaar uitverkocht
Lees ook:SLAM!FM Koninginnedag op P8 AFAS Stadion Alkmaar
Lees ook:SLAM!FM viert Koninginnedag op Java-eiland, Amsterdam
Lees ook:Chuckie en Sidney Samson ook op SLAM!Koninginnedag
Lees ook:Koninginnedag in Amsterdam zonder massale feesten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>