Sensation Into the Wild zwoele stadsjungle in ArenA

Ruim 40.000 danceliefhebbers uit meer dan 75 landen beleefden vannacht de wereldpremière van de nieuwe show van Sensation: ‘Into the Wild’. De show die al enkele maanden geleden was uitverkocht, staat helemaal in het teken van de jacht tussen mannen en vrouwen en het dierlijk instinct dat daarbij de overhand neemt. De Nederlandse première is de kick-off van de internationale tournee, die langs meer dan 20 landen trekt.

Slangen en loerende ogen
De Amsterdam Arena was tijdelijk verbouwd tot een futuristische stadsjungle vol special effects, acrobatiek, vuurshows en muziek van internationale grootheden als Fedde Le Grand, Nicky Romero en Mark Knight. Opmerkelijk waren de twee reusachtige lichtgevende slangen die zich wellustig verstrengeld in elkaar rondom de DJ-booth bevonden. Ook in het oog sprongen de dubbele lasers die als loerende ogen in de nacht over de bezoekers gluurden, op zoek naar een prooi. Met speciale polsbandjes die via RFID op afstand bestuurd konden worden, werden alle bezoekers letterlijk en figuurlijk onderdeel van diverse lichtshows. Met de polsbandjes die iedere bezoeker droeg, konden alle mogelijke vormen over het gehele veld worden geprojecteerd. “Elk polsbandje geeft een eigen kleur op de juiste plek. We kunnen precies zien waar welk polsbandje zich bevindt in het veld. Door de juiste bandjes op te laten lichten in de juiste kleur, kun je elke vorm weergeven,” aldus Thom Bartelse, marketing manager Sensation.

DJs zwepen de jacht op
“De DJ’s moesten toewerken naar een climax waarbij de bezoekers werden meegenomen van het begin tot het einde van de verleidelijke jacht tussen mannen en vrouwen. Zo past bij het ontwaken van onze innerlijke wilde beesten op zoek naar een prooi, een andere muziekstijl dan het hoogtepunt tussen mensen die zich met de meest dierlijke lust op elkaar storten,” vertelt Erick Eerdhuizen, music director bij Sensation. “Elke DJ geeft een ander gevoel die precies past in het verhaal dat we die avond willen vertellen. In dit geval de jacht tussen mannen en vrouwen.” Van eigen bodem stonden Nicky Romero, Fedde Le Grand en het duo Sunnery James en Ryan Marciano achter de draaitafels. Nic Fanciulli en Mark Knight maken samen met Sensation-icoon Mr. White de line-up compleet.

Lees ook:Line-up Sensation Into the wild – kaartverkoop start 30 maart
Lees ook:Sensation Into the Wild in recordtijd uitverkocht
Lees ook:Sensation Into the wild; jagen op dance event – zat. 6 juli
Lees ook:Swingen at Sensation!
Lees ook:HTC Sensation verkrijgbaar in Ice White vanaf 1 maart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>