Tickets voor uitverkocht Tomorrowland op SLAM!FM

Iedereen wil ze…. SLAM!FM heeft ze! Tickets voor Tomorrowland. Het driedaagse festival was al na een paar minuten stijf uitverkocht, maar SLAM!FM heeft de allerlaatste kaarten weten te scoren. Van maandag 22 tot en met donderdag 25 juli geeft het jongerenstation elke dag tussen 17.00 en 19.00 uur twee tickets weg tijdens het programma ‘Most Wanted’. Daarnaast zijn nog twee extra kaarten te winnen via @SLAMFM op Twitter.

Om helemaal in de Tomorrowland vibe te blijven zendt SLAM!FM vrijdagavond 26 en zaterdagavond 27 juli tussen 20.00 en 22.00 uur een Tomorrowland special uit met daarin sets van onder anderen Afrojack, Hardwell, Sebastian Ingrosso, Shermanology, Axwell en Martin Solveig. Wie daarna nog meer Tomorrowland wil, kan zaterdag tussen middernacht en 6.00 uur luisteren naar de ‘Best of Tomorrowland’.

Meer informatie: www.slamfm.nl

Lees ook:Hete 100 van SLAM!FM
Lees ook:Afrojack en Ferry Corsten op SLAM!FM Koninginnedagfeest
Lees ook:Eerste dj’s SLAM!FM Beachbreak Closing Party zijn bekend
Lees ook:Zomers festivalweer tijdens Turn Up The Beach
Lees ook:Zin in een zomers feestje? Tijd voor SLAM!Beachbreak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>