Ticketverkoop Loveland Festival bereikt laatste fase

Loveland Festival, het jaarlijkse dance evenement in het Sloterpark te Amsterdam, is bijna uitverkocht. Met minder dan drie weken te gaan tot het festival is de kaartverkoop bijna aanbeland in de laatste fase. Het festival vindt voor Op 10 augustus bezoeken duizenden danceliefhebbers voor het achtste jaar op rij voor nationale en internationale acts.

In 2005 vierde Loveland Events het tienjarig bestaan van de danceorganisatie met een kleinschalig festival in het Sloterpark. Acht jaar later is het festival uitgegroeid tot het grootste eendaagse dancefestival van de hoofdstad met duizenden danceliefhebbers. Vanaf 11:00 uur in de ochtend kunnen de bezoekers twaalf uur lang genieten van nationaal en internationaal beroemde acts.

Laatste tickets in fase 3
De ticketverkoop van Loveland Festival is bijna in het laatste stadium beland. De tickets in fase 3 voor 49 euro zijn bijna op, waarna enkel een klein gedeelte tickets beschikbaar is voor 54 euro voordat het festival is uitverkocht.

Loveland Festival werkt in 2013 met een gefaseerde ticketverkoop. De vier fases waarin de tickets worden verkocht verschillen van prijs. De fases zijn ingesteld om de trouwe fans van Loveland te belonen. Wie vroeg zijn ticket verkoopt is goedkoper uit, dan de late beslissers.

Kwaliteit als speerpunt
Hoogtepunten uit de line-up van Loveland Festival 2013 zijn Sven Väth [DE], Marco Carola [IT], Sasha [UK], Fedde Le Grand [NL], Maya Jane Coles [UK], Art Department [CA] en DJ Sneak [USA]. De artiesten zijn een perfecte afspiegeling van de kwalitatief zeer sterke hedendaagse techno en house-industrie. De kwaliteit van de muziek en artiesten is een speerpunt van de danceorganisatie die in 1995 werd opgericht uit de liefde voor dancemuziek.

Sfeervol en intiem
Nadat de gemeente besloten had dat de grote velden van het Sloterpark aan rust toe waren, werd het festival in 2012 kleiner opgezet. Na de goede ontvangst door publiek, organisatie en gemeente is er besloten om in 2013 niet uit te breiden. Voordelen van de compacte opzet zijn legio. Geen kilometers tussen de stages voor het publiek, de grote velden blijven gespaard van publiek en zwaar materiaal en bovenal wordt het festival sfeervol en intiem.

Lees ook:Symphonica Elektronica: twee voor de prijs van één
Lees ook:Dj Alvaro complementeert line-up Out of Control
Lees ook:Eerste editie Mañana Mañana bijna uitverkocht!
Lees ook:Zo werkt kaartverkoop MTV EMA in de Ziggo Dome
Lees ook:Dance Valley dit jaar half juli

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>