Zomerfestival Summer Nights in Walibi Holland

Walibi Holland organiseert voor de derde keer het zomerfestival Summer Nights. Tijdens dit event kunnen bezoekers genieten van heerlijke, gezellige, maar vooral ‘foute’ zomeravonden in Walibi Holland. Vanavond, 7 en 9 augustus kun je vanaf 18.00 uur van verschillende extra activiteiten in het park genieten.

Zo vinden er verspreid over het park verschillende optredens plaats. Bezoekers kunnen meedansen op de zomerse klanken van een Carribean band óf bij de streetdanceshow van de dancecrew “Get Motivated”. Op het hoofdpodium vindt het feestje “The Party” van Q-music, inclusief “het foute uur”, plaats. Dit wordt aangevuld door een optreden van überfoute artiest Starkoo. Voor de waaghalzen is er tijdens Summer Nights een wipe-outbaan aanwezig. De avonden worden afgesloten met een ‘foute’ vuurwerkshow.

Nieuw dit jaar is de openpodiumshow “W-Factor”. Talenten kunnen via de Facebookpagina van Walibi Holland hun filmpje insturen waar ze hun talenten tonen. Dit kan varieren van zang, dans, rap tot twirlen. Deelnemers kunnen via Facebook stemmen verzamelen, de deelnemers met de meeste stemmen mogen optreden tijdens de eerste avond Summer Nights in Walibi Holland. Hierbij maken ze kans op mooie prijzen, zoals een overnachting in vakantiepark Walibi Village én een seizoen lang opbeperkt toegang tot Walibi Holland.

Het attractiepark is tijdens Summer Nights van 10.00 uur tot 23.00 uur geopend. Bezoekers hebben naast alle extra activiteiten van Summer Nights de hele dag toegang tot alle attracties van Walibi Holland. Tickets zijn online beschikbaar vanaf €31,50. Daarnaast kunnen bezoekers kiezen voor een Summer Nights arrangement; toegang tot attractiepark Walibi Holland tijdens Summer Nights, inclusief overnachting in Walibi Village met ontbijt én een uitgebreid dinerbuffet. Summer Nights arrangementen zijn te boeken vanaf €87,50 per persoon (vanaf 4 personen).

Meer informatie over Summer Nights is te vinden op www.walibi.nl/summernights.

Lees ook:Alle Mario’s verzamelen in Walibi Holland!
Lees ook:Game On! Hét nieuwe game event van Walibi Holland
Lees ook:Release Xpress van dj Erik Arbores in Walibi
Lees ook:Yes-R feat. DJ Alvita maken line-up Out of Control compleet
Lees ook:Line-up Out of Control in Walibi Holland bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>