Feesten met het hele gezin tijdens de Walibi Summer Nights

Walibi Holland is een van de populairste pretparken in Nederland. Dewi van Hardeveld bezocht het park en genoot van de vele extra’s die het park te bieden heeft tijdens de Summer Nights.

Naast alle toffe attracties was er die dag veel te bekijken. De hele dag waren er meet & greets met de Walibi bands: Wab en the Skunx. Zij traden op en kinderen konden met de figuren op de foto en kregen een handtekening. Ook waren er streetdance shows, een wipe-out baan, optredens van een Caribische band en stond er een stage waar Q-music iedereen voorzag van de bekendste hits van dit moment.

Tijdens mijn bezoek was de attractie waarin afgelopen maand een ongeluk was gebeurd, weer geopend. Ik heb deze dan ook gelijk getest en deze is naar mijn mening geheel veilig verklaard. Ik kon merken dat er extra maatregelingen bij de attractie waren genomen. Er werd constant in allerlei talen omgeroepen dat men de gehele rit moest blijven zitten. Ook stonden er enorm veel borden waarop dit bericht weer werd herhaald.

Door de enorme drukte in het park, moest je wel lang in de rij staan voor een attractie. Walibi heeft dit opgelost door Fast Lane tickets aan te bieden. Je kunt deze kaarten kopen en krijgt dan, via je smartphone, een tijdstip waarop je de attractie mag betreden. Zo hoef je niet meer in de rij te staan!

Een echte zomerse dag, vol muziek, shows en natuurlijk de superleuke attracties van Walibi Holland. Voor elke leeftijd was er iets te beleven en iedereen ging swingend en dansend door het park. Na een hele dag vol  van extra’s eindigde Walibi Summer Nights om 22:45 uur met een spetterende vuurwerkshow. Dit maakte de hele dag compleet.

Tekst: Dewi van Hardeveld

Lees ook:Zomerfestival Summer Nights in Walibi Holland
Lees ook:Release Xpress van dj Erik Arbores in Walibi
Lees ook:Met tatoeage levenslang gratis entree Halloween Fright Nights
Lees ook:Xpress: Platform 13 – nieuw in Walibi Holland
Lees ook:Game On! Hét nieuwe game event van Walibi Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>